Kylmiö

Valkoinen Festivo CM kylmiö tarjoaa kylmäsäilytystä isompaankin tarpeeseen. Kylmiön tilavuus on huikeat litraa. Kahden täyskorkean oven taakse saa. Festivon metrin levyisessä CM kylmiössä on runsaasti säilytyskapasiteettia. Kylmiön runko on valkoinen ja ovet ruostumatonta terästä. Kahden täyskorkean. Kylmiön koko ja rakenteet. Kylmiön sisämitat ovat: pituus 2 mm, leveys 2 mm ja korkeus 4 mm. Kylmiöön sopii roikkumaan 3–5 hirveä. Pienempää.

Kylmiö

Heuraka

Ihastuttiko, hämmästyttikö tai kiehtoiko viimeisin Heureka-käyntisi?. Ylen uutiset aiheesta Tiedekeskus Heureka nopeasti ja luotettavasti. Tiedekeskus Heureka on Vantaan Tikkurilassa sijaitseva elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustut tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla​.

Heuraka

Kuva Kollaasi

Pic Collage-sovelluksella voi valmistaa kuvakollaaseja eri aihepiireistä nopeasti ja helposti. Kuvien lisäksi sovelluksessa voi lisätä kollaasiin tekstiä ja tarroja. Animaatioiden ja kollaasien luominen. Animaatio on joukko yhteen koottuja valokuvia, joilla luodaan kuva liikkuvasta kohteesta. Kollaasi on yhdeksi kuvaksi​. Jonkinlaisen kollaasin voi tehdä googlettamalla kuvia jollakin sopivalla Ei ole tarkoitus että kuvat ovat sikin sokin, kuten sana kollaasi tuo.

Kuva Kollaasi

Kankaanpään Kirjasto

Suomen OnlineTutkimus Oy. Kuntien Internet-sivujen käyttäjätutkimus. Kehitämme verkkosivustoamme käyttäjäkyselyn avulla. Toivomme. Kuluneen vuoden aikana kirjastojen merkitys ja kirjastopalveluiden vaikuttavuus on huomattu laajemmin ja uudella tavalla. Enää ei kirjastojen ovia haluta. dailycomputersolutions.com kertoo Kankaanpään kaupunki Honkajoen kirjasto yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Kankaanpään Kirjasto

Vuonna 85 Koko Elokuva

Elokuvan esittely / Vuonna 1 Star 2 Stars Vuonna on huippunäyttelijöillä miehitetty rouhea, romanttinen komedia, joka vie katsojan keskelle kimaltavaa. Timo Koivusalo ja Suokas ohjasivat näyttämömusikaalin aiheesta romanttisen komedian Vuonna 85, jonka kolmanneksi käsikirjoittajaksi liittyi. Timo Koivusalon tuottaman Vuonna 85 -manserock-elokuvan Koko tekijäporukka on erittäin innoissaan tulevasta tuotannosta”, hän jatkaa.

Vuonna 85 Koko Elokuva

Olympialaiset Suomessa

Suomi oli pudonnut mitalitilastossa jo kahdeksanneksi. Suomessa osoittautui olevan roppakaupalla oivallisia melojia. Kultamitalimiehiä ja -naisia olivat melojat. Suomen kaltaiselle maalle avautuu sauma järjestää olympialaiset yhdessä jonkin naapurimaan kanssa, ennen kaikkea talviolympialaiset. Suomi voisi harkita talviolympialaisten ja paralympialaisten järjestämistä, arvioi keskiviikkona julkistettu selvitys. Selvityksen mukaan Suomella.

Olympialaiset Suomessa

Book Club

Book Club – Väreileviä lukunautintoja (Book Club), ohjaus Bill Holderman, pääosissa Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary. Candice Bergen ja Diane Keaton näyttelevät Book Club -elokuvassa Fifty Shades of Grey -kirjaa lukevia dailycomputersolutions.com: Melinda Sue Gordon. Kirsin Book Club keskustelee kirjoista ja elämästä.

Book Club

Uusi Finanssi

Oikeat sijoitukset, looginen päättelykyky ja liikemiesvaisto ratkaisevat pelin. Uusi Finanssi (Alga) oli aikoinaan -luvulla Monopolin. Miten Uusi Finanssi ja Finanssi eroavat toisistaan? Sen tiedän, että Uuden Finanssin vanhemmat ja uudemmat painokset eroavat kansikotelon ja pelivälineiden. Kuvanmukainen huippukuntoinen uusi finanssi klassikkopeli. Tässä painoksessa rakennukset ovat puuta Kaikki osat ovat hienossa kunnossa.

Uusi Finanssi

Tylsä Työ

Me Naiset etsi aiemmin Suomen pitkäveteisintä työtä ja sai yli 60 vastausta. Työtehtävien tylsyys on tunnistettu ilmiö meillä ja maailmalla. Niin kutsuttu boreout eli. Tappavan tylsä työ. 0; 3. TD_dailycomputersolutions.com Ennen monia työntekijöitä uhkasi loppuunpalaminen, nyt yhä useampi. 10 tapaa, joilla teet tylsästä työpäivästä heti vähemmän ankean – oletko testannut näitä? Työkaverit ovat monelle työn suola. Muista heitä.

Tylsä Työ

Kirpputorit Pieksämäki

Onko Pieksämäellä kirpputoreja ja missä? Isoja vai Feria on tiloiltaan avara ja valoisa, Veturista tekee joskus löytöjä ja Via Dia (Lähetyksen kirpputori) on aika. Sylvinkujan kirpputori, os. Sylvinkuja 1. Kirpputori auki arkilauantaisin klo HUOM. KORONATILANTEEN VUOKSI SYLVINKUJAN KIRPPUTORI ON. Itsepalvelukirpputorit Pieksämäellä. Tällä hetkellä ainakin nämä kirpputorit Pieksämäellä tarjoavat mahdollisuuden laittaa myyntiin omia tuotteitaan.

Kirpputorit Pieksämäki